Adriannen intohimo käsintehtyihin kynttilöihin johti salaisiin kokeiluihin erilaisten muotojen, tuoksujen ja värien parissa

Kuten Handmade By Adrianne nimi ehkä jo kertookin, löytyy tämän pienyrityksen takaa yksinyrittäjä nimeltä Adrianne.


Löysin käsitöiden pariin raskausaikanani, vaikka ennen sitä käsillä tekeminen ei todella ollut minun juttuni. Sille tielle jäin 2019.

Vaikka kaikki käsityöt monessa eri muodossa ovat minulle todella lähellä sydäntä, hurahdin kynttilöihin aivan ennenkokemattomalla tavalla. Olen aina ollut kova kynttiläfani ja kaapit ovat aina olleet täynnä montaa erilaista sorttia. Törmätessäni mahdollisuuteen tehdä kynttilöitä itse ajattelin, että tekisin muutamia kynttilöitä lahjaksi läheisilleni. Sattumalta kävin erään ystäväni kanssa keskustelua käsitöistäni, ja hän kehotti minua perustamaan Instagram tilin tekeleitäni myydäkseni. Ajatus jäi kytemään ja samalla jokaisen kynttilän myötä hommaan enemmän hurahtaessani. Tein kaikilta salaa vaikka millaisia versioita ja tykästyin yhä enemmän siihen, että sain luoda jotain, mitä ei ihan joka kaupassa tule vastaan. Syntyi ajatus, että ehkä myös muut minun lisäkseni haluaisivat kotiinsa kynttilöitä, jotka eivät ole tavallisia pöytäkynttilöitä ja joiden värin sekä tuoksun saisi päättää itse. Keräsin rohkeuteni ja kerroin ideastani lähimmäisille, joka johti 5.12.2021 omaan Instagram tiliin, Handmade By Adrianne.

Ensimmäisen 24 tunnin aikana sain paljon kannatusta sekä myös ensimmäisen tilaukseni – hullua!

Sillä kohta vuosi sitten alkaneella polulla olen yhä, enkä ihan heti ole ajatellut poistua. Kulunut vuosi on ollut todella opettavainen, jännittävä sekä toki samalla myös hermoja raastava. On ollut paljon epäonnistumisia, mutta vielä sitäkin enemmän onnistumisia, ilon hetkiä, kehittymistä ja ihania asiakkaita.

Teen kynttiläni biohajoavasta, ekologisesta sekä vegaanisesta soijavahasta. Soijavahan etuna on, ettei se savuta palaessa ja se onkin WWF:n taholta luokiteltu hiilivapaaksi. Tärkeintä soijavahassa on, että se on peräisin geenimuuntelemattomista lähteistä. Myös värit sekä kynttilöihin käytettävät
tuoksut olen valinnut mahdollisimman luonnonmukaisista vaihtoehdoista. Lähipiiristäni löytyy hajusteyliherkkä, jonka myötä olen halunnut oppia tarjoamaan vaihtoehtoja myös ihmisille, joille vahvat tuoksut eivät sovi. Soijavahassa itsessään on erittäin mieto tuoksu, jonka vuoksi se myös
sopii hyvin esimerkiksi allergikoille.

Uudet tuoteideat syntyvät usein omista tarpeistani tai tilaisuuksia ajatellen - mitä voisi antaa lahjaksi tiettynä merkkipäivänä tai millaisen kynttilän voisi laittaa pöydälle tiettyyn juhlaan. Väri- ja tuoksuvalikoimaa pyrin pitämään yleensä melko laajana, sillä kynttilät kuuluvat kaikille. Olen halunnut pitää myös kirkkaita värejä valikoimassani, sillä vaikka trendaavat värit ovat pitkään olleet neutraaleja, kynttilät ovat hyviä pieniä väripilkkuja sisustukseen. Tykkään myös itse kovasti väreistä ja viehätyn ihan äärettömästi kaikista uusista erilaisista värikokeiluista! Mahdollisuuksia tuotteiden suhteen on äärettömän paljon, joka on todella inspiroivaa, mutta tuottaa samalla myös omat haasteensa, sillä kaikkea ei pysty toteuttamaan. 

Tämä sivutyö on ollut minulle voimavara hoitovapaalla ollessani ja toivon, että saan pitää sen myös jatkossa aina voimavaranani. Mielessä kytee myös paljon muuta kynttilöiden lisäksi, joten ken tietää, jos joskus tämä kaikki olisi vielä päätyötäni. Siihen asti aion jatkaa kynttilänvalon jakamista, sillä meillä täällä Suomessa pimeitä iltoja riittää.


Tule sinäkin hakemaan tunnelmaa ja valoa pimeneviin iltoihin kynttilöistäni!

Käsintehdyt kynttilät soijavahastaKäsintehdyt kynttilät soijavahastaKäsintehdyt vartalokynttilät soijavahasta


Tuotteitani löydät Instagramista @hand.madebyadrianne ja Facebookista Handmade By Adrianne

Tutustu Handmade by Adrianne -sisustuskynttilöihin LOV!Tilla

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua