Postitus pakettina 4,90 € - Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Lahjapalvelu

LOV!T Lahjapalvelu kesälomakauden ajan 0 €


Kampanja voimassa 4.6.-10.8. välisen ajan!

Ystävä täyttää vuosia, muttet pääse paikalle juhlimaan?
Haluaisit muistaa Suomessa asuvaa läheistä hänen merkkipäivänään, mutta paketin lähettäminen ulkomailta maksaa maltaita?
Vanhempien kultahääpäivä lähestyy mutta juhlat on peruttu rajoitusten vuoksi.

Pitäisikö silti muistaa jollain?


LOV!T Lahjapalvelu pelastaa tilanteen!

Tilaa haluamasi lahja ja kortti LOV!Tilta ja lisää tilaukseesi lahjapalvelu - me hoidamme lahjan paketoinnin, kirjoitamme korttiin haluamasi viestin ja lähetämme pakettisi matkaan kohti pian yllättyvää lahjan saajaa!

LOV!Tin lahjapalvelu sisältää paketoinnin, kortin kirjoittamisen (mikäli tilaukseen sisältyy kortti), sekä tilauksen postittamisen lahjansaajalle kauniisti paketoituna! Lahjapaperin pääset valitsemaan itse kulloinkin valikoimissa olevista vaihtoehdoista.

Kuinka toimia?

  1. Tutustu valikoimaan ja valitse saajansa näköinen lahja ja onnittelukortti
  2. Lisää tilaukseen LOV!T Lahjapalvelu
  3. Tilaa normaalisti lahjan saajan osoite- ja puhelinnumerotiedoilla, mutta muista kirjata sähköpostikenttään OMA sähköpostiosoitteesi (emmehän halua, että lahjan saaja saa tilausvahvistuksen ja yllätys menee pilalle)!
  4. Mikäli olet lisännyt pakettiisi kortin, kirjoita kassalla viesti, jonka haluaisit kirjoitettavan korttiin (´Lisää huomautus tilaukseesi´ -kenttään).
  5. Maksa tilaus ja jää odottamaan lahjan saajan onnellista kiitosviestiä!

Lisätiedot voit kirjoittaa kassalla ´Lisää huomautus tilaukseesi´ -kenttään. Huomaathan, että mikäli olet hyvissä ajoin liikkeellä, voit toivoa erikseen lahjan toimittamista vasta lähempänä juhlapäivää. Kirjoitathan korttiin kirjoitettavan viestin juuri siinä muodossa, kun haluaisit sen kirjoitettavan korttiin ja muistathan mainita viestin lopussa nimen, jonka kirjoitamme viestin päätteeksi.

Täydennä lahjaa kortilla ja kestolahjapussilla

Tutustu LOV!Tilla myynnissa oleviin korttimalleihin ja valitse saajansa näköinen kortti. Kaikki kortit ovat Heikuvan suomalaista käsityötä!

Tutustu Heikuvan korttivalikoimaan

Mikäli haluat valita ekologisemman vaihtoehdon ja paketoituttaa lahjasi kestävämmin, voit lisätä tilaukseesi Ketjutikin kestolahjakassin.

Tutustu Ketjutikin kestolahjapussivalikoimaan