Zen Design tunnetaan parhaiten kimaltavan upeista peikonlehtikorviksistaan!

Zen Design - for happy people!

 

Zen Design on jyväskyläläinen korubrändi, joka tunnetaan pirteän värikkäistä ja persoonallisen upeista korvakoruistaan! 

Zen Design syntyi vuonna 2020, kun koruntekijä elvytti vanhan koruiluharrastuksen koronan aiheuttaman asiakaskadon vuoksi. Aluksi tarkoitus oli saada vain hiukan lisätuloja, mutta koska homma tuntui hyvältä ja "oikealta", syntyi harrastelun tueksi verkkokauppa, joka jatkaa menestyskulkuaan yhä tänäkin päivänä.

Zen Designin korviksissa ei ole mitään erityistä filosofiaa, sillä korut syntyvät usein kädentaitajan hetken mielijohteesta, eri tekniikoita kokeillen. Korviksia valmistetaan yleensä vain muutaman kappaleen sarjoina, joten valikoima päivittyy ja muuttuu nopeasti! 

Zen Design ihastuttaa ikään ja sukupolveen katsomatta ja valikoimasta löytyy iloisia korvakoruja niin kotoiluun, kesäfestareille, kauppareissulle kuin mummon 80-vuotis syntymäpäivillekin!  

 

Tutustu Zen Designin valikoimaan LOV!Tilla!

Zen Design on suomalainen käsityöyritys, joka valmistaa kauniita korvakoruja JyväskylässäZen Designin kauniit peikonlehtikorvikset ovat brändin nimikkotuoteZen Design on suomalainen käsityöyritys, joka valmistaa kauniita korvakoruja Jyväskylässä

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua