Askartelu- ja käsityöskenen uusimpia tuulia on monipuolinen nahkaa muistuttava paperi

Askartelu- ja käsityöskenen uusimpia tuulia on monipuolinen nahkaa muistuttava paperi, nahkapaperi, joka tarjoaa uuden kestävän ja monipuolisen materiaalivaihtoehdon käsitöiden tekoon ja askarteluun. 

Mutta mistä ihmeestä nahkapaperi tehdään ja miten se kestää käyttöä? 

Nahkapaperi on kevyt ja kestävä materiaali, joka valmistetaan valmistetaan selluloosasta (60 %) ja luonnonkumista, eli lateksista (40 %). Nahkapaperia kutsutaan myös vegaaninahaksi, sillä se ei sisällä eläinperäisiä tuotteita. 

Käytössä nahkapaperia voi käsitellä lähestulkoon nahkan tavoin. Nahkapaperia voi ommella, maalata, liimata ja jopa pestä, eli se kestää hyvin käyttöä ja aikaa. Monille tulee yllätyksenä se, että nahkapaperi kestää myös vettä - ominaisuus, joka tarjoaa jälleen lukuisia uusia käyttötarkoituksia. 

Nahkapaperista valmistettu koru ei siis mene pilalle, vaikka joutuisit juoksemaan kotiin vesisateessa, mutta korut suositellaan kuitenkin poistettavan esim. uimaan, saunaan tai suihkuun mennessä, sillä materiaali voi läpimärkänä alkaa muuttaa muotoaan pikkuhiljaa.

LOV!Tilla on ilo ja kunnia toimia Handmade by Ulla -valikoiman upeiden nahkapaperikorujen jälleenmyyjänä! Tsekkaa valikoima ja tilaa omasi.

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua