Koruksi -korujen valmistaminen toimii mainiona vastapainona kädentaitavan äidin arjen puurtamiselle!
Olen keski-ikäinen työssäkäyvä perheenäiti ja harrastanut kaikenlaisia käsitöitä nuoresta alkaen. Olen maalannut posliinia, kutonut, virkannut ja valmistanut koruja erilaisista materiaaleista. Jo pitkään olen keskittynyt enimmäkseen tekemään koruja Fimo-askartelumassasta. Fimo-massa kiehtoo materiaalina, koska massoissa on nykyään jo niin paljon eri mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Muottien ja maalien avullakin voi kehitellä vaikka mitä. Vain mielikuvitus on rajana.
 
Olen aina pitänyt pikkutarkasta näpräämisestä ja sitähän tämä on. Lisäksi korujen valmistaminen on mukavaa vastapainoa arjen puurtamiselle.
 
Päivätyöni teen toimistossa ja koska kaiken arjen pyörittämisen ohessa aika on rajallista, ei aina jää aikaa harrastuksille. Sen verran on aikaa kuitenkin irronnut, että koruvarastoa on kertynyt yli oman tarpeen ja olenkin jo pitkään haaveillut, että voisin jossakin korujani myydä helposti ja kohtalaisen pienellä vaivalla ja riskillä. Ongelmana on vain aina ollut, että missä.
Jonkin aikaa sitten löysin ihan vahingossa LOV!Tin ja vähän aikaa asiaa mietittyäni otin yhteyttä. Himppasen hirvitti, mutta toisaalta jos ei koskaan mitään kokeile, ei voi oikein mitään saadakaan. Joten eipä siinä montaa päivää mennyt, kun jo olin sopinut korujeni lähettämisestä myyntiin.
 
Olisi mukavaa, jos voisin tulevaisuudessakin jatkaa korujen valmistamista, omaksi ilokseni ja ehkä ihan vähän muidenkin iloksi.
 
Lisää koruista ja muustakin löytyy IG-tililtäni @fimosta_koruksi.
Käsintehdyt kotimaiset korvakorut fimomassasta!Käsintehdyt kotimaiset nallekarkki korvakorut fimomassasta!Käsintehdyt kotimaiset englannin laku korvakorut fimomassasta!

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua