Yli 50 kotimaista brändiä yhdessä osoitteessa, tilattavissasi yhdellä toimituksella! Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!*

Kirsille taiteilu on harrastus ja vastapaino arkielämälle

Moi.
 
Mä oon 38v kahden nuoren äiti Espoosta. Perheeseen kuuluu myös mies ja pari karvakorvaa. Juuret on Etelä-Pohjanmaalla. Työskentelen lasten parissa.
 
Aina oon tykännyt taiteilla ja kaikki valinnaiset kuvikset tullut valittua koulussa kuin koulussa. Ruuhkavuodet hieman vähentäneet äidin omia harrastuksia.
 
Pari vuotta sitten lapsi halusi taulun ja mieleistä ei löytynyt kaupasta. Äiti osti maalit ja niin syntyi mieleinen taulu ja siitä se idea taas syttyi ja pensselit on viuhunut taas enempi ja vähempi ja ideoita riittää, kun vaan aikaa löytyis.
 
Puolitoista vuotta sitten selkä rajoitti kotiin ja oli aikaa maalailla, sitten kun kunto olis kestänyt lähteä kotoa niin tuli korona ja jälleen löytyi aikaa maalailla. Äiti on kannustanut ja anoppi ostanut maalauspohjia.
 
Rakastan ilahduttaa muita, joku ehkä "tuntee" Mäkkylän tonttuna tai kylähulluna. Paljon löytyy ideoita ja unelmia, tällä hetkellä taiteilu on harrastus ja vastapaino elämälle. Onko se joskus jotain muuta niin sen näyttää elämä. Aina voi unelmoida.
 
Lovitkaupassa on mun pari pientä taulua ja muutama kaulakoru myynnissä. Esimerkiksi sellaista on pensseleillä syntynyt.
 
T. Kirsi
IG:ssä @kirsikka_v
 
 
Luithan jo hullun neulojan maineen saaneesta Niinasta?
Päivitetty 16.7.2021
Kirsin myyntiaika n päättynyt, mutta voit seurailla hänen menoaan IG:ssä @kirsikka_v

Heräsikö kommentoitavaa?

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista